Landgoed Lodges Scholten Linde

Landgoed Lodges Scholten Linde is een Boerderijverblijf gelegen aan Scholtenlindeweg 2 in Rossum.

Meer informatie over Landgoed Lodges Scholten Linde in Rossum

Bij Landgoed Lodges Scholten Linde kun je luxe overnachten in Twente. Het landgoed, gelegen aan het einde van een laan met mooie eikenbomen, is omringd door groen en fluitende vogels. De oude boerderij uit 1638 is nu de perfecte plek om helemaal tot rust te komen. Er zijn drie unieke duurzame lodges, elk met een eigen karakter. De Graankamer, waar vroeger graan werd gedorst, ademt nog steeds de geur van graan. In de Sagenkamer komen de oude volksverhalen tot leven en de Essenkamer biedt een prachtig uitzicht op de glooiende akkers in het Twentse landschap. Het landgoed ligt in een bijzondere omgeving, met bossen, houtwallen, heidevelden en pittoreske dorpjes. Voor ieder wat wils om van het leven te genieten.

Wil je weten wat Landgoed Lodges Scholten Linde verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Landgoed Lodges Scholten Linde of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Landgoed Lodges Scholten Linde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Landgoed Lodges Scholten Linde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Landgoed Lodges Scholten Linde reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Landgoed Lodges Scholten Linde

Bezoekers bekeken ook