Landgoed De Holtweijde

Landgoed De Holtweijde is een Hotel gelegen aan Spiekweg 7 in Lattrop-Breklenkamp.

Meer informatie over Landgoed De Holtweijde in Lattrop-Breklenkamp

Landgoed de Holtweijde is het mooiste en meest gastvrije landgoed van Nederland. Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, elk seizoen laat zich van zijn mooiste kant zien op dit landgoed. Gasten kunnen overnachten in luxe suites of landhuizen en genieten van heerlijke diners in het bekroonde restaurant 't Spieck. Daarnaast zijn er ook wellness faciliteiten en diverse arrangementen beschikbaar. Op het landgoed kunnen gasten ook genieten van het prachtige Twentse landschap. Er zijn positieve reviews van gasten die de Holtweijde omschrijven als een oase van rust en genieten. Het landgoed biedt ook mogelijkheden voor het organiseren van feesten, zoals familiefeesten en huwelijksfeesten. Gasten kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en speciale aanbiedingen.

Wil je weten wat Landgoed De Holtweijde verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Landgoed De Holtweijde of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Landgoed De Holtweijde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Landgoed De Holtweijde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Landgoed De Holtweijde reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Landgoed De Holtweijde

Bezoekers bekeken ook