Lamsvlees Bossink

Lamsvlees Bossink is een Slagerij gelegen aan Nijstadweg 11 in Weerselo.

Meer informatie over Lamsvlees Bossink in Weerselo

Bij lamsvleesspecialist Bauke Bossink kun je duurzaam en energie neutraal lamsvlees kopen van de beste kwaliteit. Er zijn verschillende soorten lamsvlees verkrijgbaar, zoals lamsnek met been, lamsspiesjes, lamsbout met en zonder been, lamsboutblokjes, lamsbout grillschijf en lamsschenkel. Daarnaast zijn er ook andere opties zoals gehakt, lamsburgers, lamsschouder, lamsshoarma en lamsworst merguez. Er zijn ook verschillende aanbiedingen beschikbaar. Lamsvlees Bossink werkt samen met regionale landschapsbeheerders en boeren om een duurzame ontwikkeling te bevorderen. Klanten hebben positieve ervaringen met de snelle levering en de kwaliteit van het lamsvlees. Het is mogelijk om je in te schrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aanbiedingen en updates.

Wil je weten wat Lamsvlees Bossink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lamsvlees Bossink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lamsvlees Bossink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lamsvlees Bossink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Lamsvlees Bossink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lamsvlees Bossink

Bezoekers bekeken ook