L.R. De Grensruiters

L.R. De Grensruiters is een Paardrijclub gelegen aan Breemorsweg 5 in Lattrop-Breklenkamp.

Meer informatie over L.R. De Grensruiters in Lattrop-Breklenkamp

Op de website van L.R. De Grensruiters is te lezen dat er vandaag een onderling oliebollenconcours heeft plaatsgevonden, waarbij gestreden werd om de titel 'Oliebol van het jaar'. De winnaars van deze titel zijn Pim van Benthem bij de pony's en Marlie Mollink bij de paarden. Daarnaast zijn er ook jaarlijkse clubkampioenschappen gehouden onder mooie weersomstandigheden. Liz Loman is de algemeen clubkampioen bij de paarden, terwijl Marije Hakkers de algemeen clubkampioen bij de pony's is. Er zijn ook dressuurkampioenen en springkampioenen gekroond in zowel de paarden- als ponycategorieën. Verder wordt er melding gemaakt van een gezellige hubertusrit, waarbij zo'n 60 leden naderhand hebben genoten van een stamppotbuffet. Tot slot wordt vermeld dat Hippisch Lattrop klaar is voor de start van een evenement.

Wil je weten wat L.R. De Grensruiters verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van L.R. De Grensruiters of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij L.R. De Grensruiters? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je L.R. De Grensruiters het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar L.R. De Grensruiters reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. L.R. De Grensruiters

Bezoekers bekeken ook