l'Acadèmia Olie & Azijn

l'Acadèmia Olie & Azijn is een Delicatessenwinkel gelegen aan Kerkplein 7B ingang in de, Kloosterstraat in Ootmarsum.

Meer informatie over l'Acadèmia Olie & Azijn in Ootmarsum

Op zaterdag is L'Academia geopend van 12:00 tot 16:00 uur en op andere dagen is het mogelijk om bestellingen op afspraak af te halen. Verzending en bezorging zijn ook mogelijk. Voor meer informatie over het assortiment kan er op de assortimentslijst geklikt worden. Let op: van 1 tot 6 november is L'Academia gesloten vanwege de kermis in Ootmarsum. Daarnaast is er een vakantieappartement te huur in het hart van Ootmarsum, genaamd Het Huis tussen Kerk en Klooster. Meer informatie hierover is te vinden op Airbnb of Booking.com. Het is ook mogelijk om te reserveren via het opgegeven e-mailadres, dit is zelfs goedkoper bij een verblijf van minimaal 3 nachten. Het adres van L'Academia is Kerkplein 7b, 7631 EV Ootmarsum en het contactnummer is 06-13290022.

Wil je weten wat l'Acadèmia Olie & Azijn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van l'Acadèmia Olie & Azijn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij l'Acadèmia Olie & Azijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je l'Acadèmia Olie & Azijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar l'Acadèmia Olie & Azijn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. l’Acadèmia Olie & Azijn

Bezoekers bekeken ook