Kuiperberg Party Lounge Ootmarsum Twente

Kuiperberg Party Lounge Ootmarsum Twente is een Partycentrum gelegen aan Tichelwerk 04 in Ootmarsum.

Meer informatie over Kuiperberg Party Lounge Ootmarsum Twente in Ootmarsum

Vanaf 2022 zullen wij helaas geen feesten en partijen meer organiseren in onze Party Lounge. Dit besluit is genomen vanwege de toenemende drukte in ons restaurant. We merken dat onze capaciteit niet langer toereikend is om zowel de reguliere gasten als de feestgangers te bedienen. Daarom hebben we besloten om ons volledig te richten op het restaurantgedeelte. We willen onze gasten de best mogelijke ervaring bieden en dit is momenteel niet mogelijk wanneer we ook feesten en partijen organiseren. We begrijpen dat dit voor sommige mensen teleurstellend nieuws is, maar we hopen op begrip voor deze beslissing. We willen ons concentreren op het verbeteren van de kwaliteit van onze gerechten en service, zodat iedereen kan genieten van een heerlijke maaltijd bij ons restaurant.

Wil je weten wat Kuiperberg Party Lounge Ootmarsum Twente verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kuiperberg Party Lounge Ootmarsum Twente of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kuiperberg Party Lounge Ootmarsum Twente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kuiperberg Party Lounge Ootmarsum Twente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Kuiperberg Party Lounge Ootmarsum Twente reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kuiperberg Party Lounge Ootmarsum Twente

Bezoekers bekeken ook