Kringloopwinkel de Beurs Denekamp

Kringloopwinkel de Beurs Denekamp is een Kringloopwinkel gelegen aan Voltaweg 1 in Denekamp.

Meer informatie over Kringloopwinkel de Beurs Denekamp in Denekamp

Kringloopbedrijf De Beurs is een organisatie die een actieve rol speelt in de circulaire economie in de regio. Ze hebben vestigingen in Oldenzaal, Denekamp, Tubbergen en Losser waar ze goederen en kleding verzamelen, selecteren, verfraaien en verkopen om ze een nieuwe duurzame bestemming te geven. Ze bieden ook een gratis ophaalservice voor herbruikbare spullen en helpen bij het ontruimen van woningen en bedrijfspanden. Daarnaast bieden ze werkervaring aan en blazen ze herbruikbare goederen nieuw leven in. Bij Kringloopbedrijf De Beurs kun je altijd iets bijzonders vinden, want alles heeft een verhaal. Ze hebben ook positieve ervaringen van stagiairs zoals Sanne, die veel ervaring heeft opgedaan en zich prettig voelde bij het bedrijf. Kringloop De Beurs vervult een belangrijke rol op het gebied van maatschappelijke betrokkenheid en werkgelegenheid voor vrijwilligers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarom hebben ze het Werkpakt-keurmerk ontvangen. Ze hebben vestigingen in Oldenzaal, Denekamp, Tubbergen en Losser.

Wil je weten wat Kringloopwinkel de Beurs Denekamp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kringloopwinkel de Beurs Denekamp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kringloopwinkel de Beurs Denekamp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kringloopwinkel de Beurs Denekamp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Kringloopwinkel de Beurs Denekamp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kringloopwinkel de Beurs Denekamp

Bezoekers bekeken ook