KringloopDinkellandTubbergen

KringloopDinkellandTubbergen is een Kringloopwinkel gelegen aan De Mors 105 in Ootmarsum.

Meer informatie over KringloopDinkellandTubbergen in Ootmarsum

Stichting Kringloop Dinkelland Tubbergen, ook wel bekend als SKDT, is trots om u kennis te laten maken met hun doel: het recyclen van goederen en het creëren van arbeidsplaatsen voor mensen die moeilijk werk kunnen vinden. Ze bieden ook stageplekken en zijn van plan om een eigen verdeelkastje te realiseren waar mensen levensmiddelen kunnen doneren of meenemen. SKDT heeft twee winkels in Denekamp en Ootmarsum en organiseert elke laatste zondag van de maand een extra koopzondag in Ootmarsum. Ze bieden ook diensten zoals het ophalen en bezorgen van goederen en het uitruimen van huizen. Als u geïnteresseerd bent, kunt u contact met hen opnemen en doneren voor hun projecten.

Wil je weten wat KringloopDinkellandTubbergen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KringloopDinkellandTubbergen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KringloopDinkellandTubbergen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KringloopDinkellandTubbergen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar KringloopDinkellandTubbergen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. KringloopDinkellandTubbergen

Bezoekers bekeken ook