Kringloop SKDT "Puur Geluk"

Kringloop SKDT "Puur Geluk" is een Kringloopwinkel gelegen aan Grotestraat 14 in Denekamp.

Meer informatie over Kringloop SKDT "Puur Geluk" in Denekamp

Welkom bij SKDT, de Stichting kringloop Dinkelland Tubbergen! Ons doel is om goederen in te zamelen die nog een tweede leven kunnen hebben. We willen graag recyclen en de goederen verkopen in onze winkels, zodat ze een tweede kans krijgen. Daarnaast willen we ook arbeidsplaatsen creëren voor mensen die moeilijk een plek kunnen vinden op de arbeidsmarkt. We bieden ook stageplekken aan en zijn altijd op zoek naar steun voor onze projecten. Een van onze projecten is het realiseren van een eigen "Verdeelkastje" in onze gemeente, waar mensen levensmiddelen kunnen doneren of meenemen. We hopen u snel te mogen begroeten in onze winkels in Denekamp en Ootmarsum!

Wil je weten wat Kringloop SKDT "Puur Geluk" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kringloop SKDT "Puur Geluk" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kringloop SKDT "Puur Geluk"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kringloop SKDT "Puur Geluk" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Kringloop SKDT "Puur Geluk" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kringloop SKDT “Puur Geluk”

Bezoekers bekeken ook