Klootschiet Vereniging de Brink

Klootschiet Vereniging de Brink is een Sportclub gelegen aan in Nutter.

Meer informatie over Klootschiet Vereniging de Brink in Nutter

KV de Brink is goed begonnen aan de klootschiet competitie. Ze hebben de KTO cup titel geprolongeerd, maar helaas heeft het A-team de NKB cup veld finale verloren. Desondanks sluit KV de Brink het seizoen af met een prachtig jeugdkamp en een succesvol NK klootschieten. De vereniging is actief op social media en heeft verschillende sponsoren. Ze zijn aangesloten bij de Nederlandse Klootschieters Bond, Kloatscheetbond Twente Oost, en de Twentse Klootschieters Combinatie. Daarnaast zijn er nog andere verenigingen zoals KV Oud Ootmarsum, Ons Streven, KV Wilskracht, KV Rossum, KV Hertme, KV De Gunne, KV Lattrop Breklenkamp en KV Nijstad. Ook wordt er genoemd dat er een Zilveren Kloot is, maar er wordt verder geen uitleg gegeven over wat dit precies is.

Wil je weten wat Klootschiet Vereniging de Brink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Klootschiet Vereniging de Brink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Klootschiet Vereniging de Brink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klootschiet Vereniging de Brink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Klootschiet Vereniging de Brink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Klootschiet Vereniging de Brink

Bezoekers bekeken ook