Kipbouw

Kipbouw is een Bouwbedrijf gelegen aan Deurningerstraat 40 in Deurningen.

Meer informatie over Kipbouw in Deurningen

Kip Bouw is een bouwbedrijf dat in 2018 is opgericht door Maikel Kip in Deurningen, Overijssel. Het begon als een eenmanszaak en houdt zich bezig met nieuwbouw, verbouwingen en restauraties van monumentale en oude panden. Op de website zijn foto's te vinden van verschillende projecten. Klanten kunnen referenties lezen om te zien wat zij van Kip Bouw vinden. Daarnaast is het mogelijk om contact op te nemen voor het inhuren van Kip Bouw voor een verbouwing. Het bedrijf biedt onder andere diensten aan zoals het plaatsen van een aanbouw, dakkapel of overkapping. Voor wie geïnteresseerd is om bij Kip Bouw te komen werken, is er de mogelijkheid om een e-mailadres achter te laten voor een terugbelafspraak. De contactgegevens van Kip Bouw zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Kipbouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kipbouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kipbouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kipbouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Kipbouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kipbouw

Bezoekers bekeken ook