Kinderopvang Calimero

Kinderopvang Calimero is een Kinderopvang gelegen aan Grotestraat 24 in Rossum.

Meer informatie over Kinderopvang Calimero in Rossum

Kinderopvang Calimero is een plek waar kinderen in een veilige en liefdevolle omgeving worden opgevangen. Het team van Calimero zorgt ervoor dat de kinderen zich thuis voelen en een fijne tijd hebben. Er zijn verschillende activiteiten, zoals feestjes in de tuin met taart en muzieklessen van juf Mauri Stoolhuis. Daarnaast zijn er vijf stagiaires begonnen aan hun stageperiode bij Calimero. Als je geïnteresseerd bent in de kinderopvang, ben je altijd welkom om een kijkje te komen nemen.

Wil je weten wat Kinderopvang Calimero verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderopvang Calimero of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Calimero? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Calimero het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Kinderopvang Calimero reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderopvang Calimero

Bezoekers bekeken ook