Kienhuis Schilderwerken

Kienhuis Schilderwerken is een Schilder gelegen aan De Mors 123b in Ootmarsum.

Meer informatie over Kienhuis Schilderwerken in Ootmarsum

Kienhuis Schilderwerken is een klein schildersbedrijf in Ootmarsum dat voornamelijk werkzaam is in de particuliere sector. De eigenaar, Tim Kienhuis, heeft veel ervaring en kan het schilderwerk snel en vakkundig uitvoeren. Zijn specialiteiten zijn onder andere binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, restauratieschilderwerk, beglazing, behangwerkzaamheden, nieuwbouwschilderwerk en monumentenschilderwerk. Hij streeft naar kwalitatief hoogstaand schilderwerk met aandacht voor afwerking en duurzaamheid. Op de website van Kienhuis Schilderwerken zijn projecten te bekijken en er kan contact worden opgenomen voor meer informatie. Er is ook een referentie te vinden van een tevreden klant die Tim aanbeveelt vanwege zijn nette en gedetailleerde werk, zijn oog voor onderliggende problemen en zijn snelheid en nauwkeurigheid.

Wil je weten wat Kienhuis Schilderwerken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kienhuis Schilderwerken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kienhuis Schilderwerken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kienhuis Schilderwerken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Kienhuis Schilderwerken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kienhuis Schilderwerken

Bezoekers bekeken ook