KDO Oons Stekkie

KDO Oons Stekkie is een Kinderdagopvang gelegen aan Burgemeester Hoogklimmerstraat 17-19 in Denekamp.

Meer informatie over KDO Oons Stekkie in Denekamp

Oons Stekkie is een kleinschalige en flexibele kinderdagopvang waar de ontwikkeling van je kind centraal staat. Ze bieden ook buitenschoolse opvang aan. Bij Oons Stekkie voelen kinderen zich thuis en kunnen ze veilig en ongedwongen spelen, leren en opgroeien. De visie van Oons Stekkie is dat ieder kind een eigen stekkie nodig heeft waar het zichzelf kan zijn en zich optimaal kan ontwikkelen. De kernwaarden bij Oons Stekkie zijn ruimte, groei en veiligheid. Kinderen krijgen de ruimte om zichzelf te ontdekken en worden gestimuleerd om spelenderwijs te leren. Oons Stekkie biedt kinderdagverblijf aan met vaste groepen en vertrouwde pedagogisch medewerkers. Ze vinden het belangrijk dat kinderen leren zorgen voor hun omgeving en gaan daarom ook naar buiten. Daarnaast bieden ze ook buitenschoolse opvang aan voor kinderen tussen 4 en 13 jaar, waarbij de ontwikkeling van het kind centraal staat en er veel buitenactiviteiten zijn. Ouders kunnen hun kinderen met een gerust hart achterlaten, omdat er wenmomenten zijn en de omgeving past bij het gezin. Het team van Oons Stekkie bestaat uit enthousiaste pedagogisch medewerkers die ervoor zorgen dat de kinderen zich thuis voelen en zich kunnen ontwikkelen op hun eigen tempo.

Wil je weten wat KDO Oons Stekkie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KDO Oons Stekkie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KDO Oons Stekkie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KDO Oons Stekkie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar KDO Oons Stekkie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. KDO Oons Stekkie

Bezoekers bekeken ook