Katholieke Ootmarsumse Sportclub (K.O.S.C.)

Katholieke Ootmarsumse Sportclub (K.O.S.C.) is een Voetbalclub gelegen aan Alleeweg 21 in Ootmarsum.

Meer informatie over Katholieke Ootmarsumse Sportclub (K.O.S.C.) in Ootmarsum

Aankomende maandag en dinsdag zal er geen training mogelijk zijn bij voetbalvereniging KOSC vanwege werkzaamheden aan een meterkast op het sportpark. Ook de kantine zal gesloten zijn. Op woensdag 25 oktober wordt er een voetbaldag georganiseerd in de herfstvakantie. Er wordt gezocht naar vrijwilligers die gastvrouw of gastheer willen zijn voor het Team-van-de-Week en er is ook behoefte aan kantinepersoneel op vrijdagavond en zaterdagochtend. KOSC 1 is uitgeschakeld in de beker na een 3-1 nederlaag tegen GVV Eilermark. De eerste Bingo bij KOSC was een succes met 38 deelnemers. Tijdens de Algemene Ledenvergadering werd verteld dat KOSC er goed voor staat als vereniging. KOSC 1 is momenteel alleen koploper in de Vierde Klasse A.

Wil je weten wat Katholieke Ootmarsumse Sportclub (K.O.S.C.) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Katholieke Ootmarsumse Sportclub (K.O.S.C.) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Katholieke Ootmarsumse Sportclub (K.O.S.C.)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Katholieke Ootmarsumse Sportclub (K.O.S.C.) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Katholieke Ootmarsumse Sportclub (K.O.S.C.) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Katholieke Ootmarsumse Sportclub (K.O.S.C.)

Bezoekers bekeken ook