Kapsalon Kolmschot

Kapsalon Kolmschot is een Kapper gelegen aan Het Nijenrode 1 in Saasveld.

Meer informatie over Kapsalon Kolmschot in Saasveld

Bij Kapsalon Kolmschot kun je genieten van de gezelligheid en warmte van thuis. Ze bieden persoonlijke aandacht, professioneel advies en kwaliteit. Het team zorgt ervoor dat je de salon verlaat als de beste versie van jezelf. Ze bieden verschillende behandelingen, waaronder knippen. Ze gebruiken producten van hoge kwaliteit, waaronder Moroccanoil. Deze producten hebben een verbluffend resultaat en zorgen voor glanzend en handelbaar haar. Daarnaast werken ze ook met andere merken zoals alter ego, system professional, chi, bellapierre make-up en marc inbane tanningproducten. De openingstijden van de salon zijn op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Ze hebben ook nieuws en acties, zoals een speciale actie voor jonge meiden en een korting op het hele assortiment. Het adres van de salon is Het Nijenrode 1, 7597 MH Saasveld. Je kunt contact met hen opnemen via sharonkolmschot@gmail.com of 074-34 943 58.

Wil je weten wat Kapsalon Kolmschot verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Kolmschot of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Kolmschot? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Kolmschot het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Kapsalon Kolmschot reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Kolmschot

Bezoekers bekeken ook