Judo Vereniging Ootmarsum

Judo Vereniging Ootmarsum is een Judoclub gelegen aan Wildehof 2 in Ootmarsum.

Meer informatie over Judo Vereniging Ootmarsum in Ootmarsum

Judo Vereniging Ootmarsum is een actieve en snel groeiende vereniging met ruim 40 leden die judotraining geeft voor alle leeftijden in Ootmarsum. Zowel jongens als meisjes kunnen al vanaf 5 jaar lid worden en er is voor iedere judoka een passende groep. Naast judolessen wordt er veel aandacht besteed aan respect, discipline en sociale omgang. Er worden ook leuke nevenactiviteiten georganiseerd, zoals een kampweekend of smokkeltocht. Op de website vind je alle informatie over de vereniging, het laatste judo nieuws, de agenda en foto's van activiteiten. De voorzitter, Rob Sanders, hoopt je spoedig te zien op de judomat.

Wil je weten wat Judo Vereniging Ootmarsum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Judo Vereniging Ootmarsum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Judo Vereniging Ootmarsum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Judo Vereniging Ootmarsum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Judo Vereniging Ootmarsum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Judo Vereniging Ootmarsum

Bezoekers bekeken ook