Jos Bolt Photo Art

Jos Bolt Photo Art is een Fotograaf gelegen aan Commanderiestraat 5 in Ootmarsum.

Meer informatie over Jos Bolt Photo Art in Ootmarsum

Jos Bolt Photo Art is een collectie van fijne kunstfotografie met beperkte oplage. De foto's van Jos Bolt zijn geïnspireerd door het impressionisme en weerspiegelen zijn stemmingen en emoties, in plaats van een nauwkeurige weergave van de realiteit. Hij gebruikt vormen en structuren die de natuur en de omgeving hem bieden, en vertaalt zijn indrukken door middel van abstracte fotografie waarin de verborgen schoonheid van zijn onderwerpen tastbaar wordt. De kijker krijgt de ruimte voor zijn eigen interpretatie. Jos Bolt was een veelgeprezen en welkome kunstenaar bij galerijen en kunstbeurzen in Nederland en daarbuiten. Op de website van Jos Bolt Photo Art kun je de verschillende projecten en series verkennen, zoals "Romantic Trees", "Winter Light" en "In the City". Voor contact kun je een e-mail sturen naar contact@boltphotoart.com of bellen naar +31615316333. Het adres van Jos Bolt Photo Art is Commanderiestraat 5, 7631 ED Ootmarsum, Nederland.

Wil je weten wat Jos Bolt Photo Art verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jos Bolt Photo Art of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jos Bolt Photo Art? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jos Bolt Photo Art het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Jos Bolt Photo Art reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jos Bolt Photo Art

Bezoekers bekeken ook