Jo-Line Bedels

Jo-Line Bedels is een Kralenwinkel gelegen aan Profietstraat 27 in Ootmarsum.

Meer informatie over Jo-Line Bedels in Ootmarsum

In het Glasatelier van Jo-Line worden prachtige glasbedels en sieraden gemaakt. Met de nieuwe kleuren worden de mooiste combinaties van glas gecreëerd. De collectie is te vinden in de online shop en ook in het atelier in Ootmarsum, waar je op afspraak welkom bent. De glasbedels worden met zorg achter de brander gemaakt, met speciaal glas uit Murano. Verschillende technieken en materialen zoals zilver en goud worden gebruikt om de bedels nog mooier te maken. Eenmaal klaar zijn de bedels los te dragen of als onderdeel van een complete set. De populairste producten zijn te vinden op de website, waar je ook op verzoek sieraden met een persoonlijke inbreng kunt laten maken. Jo-Line Bedels biedt de perfecte match voor elke outfit en elke gelegenheid. Je kunt Jo-Line Bedels volgen op Facebook, Instagram en Google.

Wil je weten wat Jo-Line Bedels verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jo-Line Bedels of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jo-Line Bedels? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jo-Line Bedels het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Jo-Line Bedels reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jo-Line Bedels

Bezoekers bekeken ook