Janna Beauty

Janna Beauty is een Schoonheidssalon gelegen aan Thijstraat 16 in Rossum.

Meer informatie over Janna Beauty in Rossum

Bij Janna Beauty draait alles om persoonlijke aandacht en ontspanning in een luxe ambiance. Ze bieden een scala aan behandelingen gericht op huid, gezicht en nagels, en maken gebruik van de laatste trends en ontwikkelingen op cosmeticagebied. Recentelijk zijn ze ook officieel een verkooppunt van het cosmeticamerk Paula's Choice geworden. Op de website kun je een afspraak maken en meer informatie vinden over Janna Beauty. De openingstijden zijn op afspraak, en ze bieden onder andere gezichtsbehandelingen, harsen, nagelstyling, massages en wimperstyling aan. Je kunt contact met ze opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Janna Beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Janna Beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Janna Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Janna Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Janna Beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Janna Beauty

Bezoekers bekeken ook