Intex Zwembaden Twente

Intex Zwembaden Twente is een gelegen aan Het Vlonder 4 in Saasveld.

Meer informatie over Intex Zwembaden Twente in Saasveld

Buitenspeelgoed Keupink B.V. hecht veel waarde aan uw privacy en verwerkt alleen gegevens die nodig zijn voor het verbeteren van hun dienstverlening. Ze gaan zorgvuldig om met uw informatie en delen deze nooit voor commerciële doeleinden met derden. Het privacybeleid is van toepassing op het gebruik van de website en de diensten van Buitenspeelgoed Keupink B.V. Het privacybeleid beschrijft welke gegevens er worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke voorwaarden deze gegevens gedeeld kunnen worden. Daarnaast wordt uitgelegd hoe de gegevens worden opgeslagen en beschermd tegen misbruik, en welke rechten u heeft met betrekking tot uw persoonsgegevens. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende software en diensten, zoals Magento voor de webwinkel, Shockmedia B.V. voor webhosting en e-maildiensten, en Verwerker voor web development en marketing. Ook wordt er gebruik gemaakt van Mailcamp voor het afhandelen van e-mailverkeer en Trustpilot voor het verzamelen van reviews. Deze partijen nemen passende maatregelen om uw gegevens te beschermen.

Wil je weten wat Intex Zwembaden Twente verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Intex Zwembaden Twente of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Intex Zwembaden Twente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Intex Zwembaden Twente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Intex Zwembaden Twente reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Intex Zwembaden Twente

Bezoekers bekeken ook