IKARUS Modelvliegclub

IKARUS Modelvliegclub is een Sportclub gelegen aan De Wildbaan 14 Langeakkersweg Manderveen in Ootmarsum.

Meer informatie over IKARUS Modelvliegclub in Ootmarsum

Welkom bij Modelvliegclub IKARUS in Tubbergen. Bij onze club wordt recreatief gevlogen met zowel elektromotoren als verbrandingsmotoren. Daarnaast kunnen zwevers ook met behulp van een lier, sleep of huckepack omhoog gebracht worden. Op de website is veel informatie te vinden, zowel over onze club als over modelvliegen in het algemeen. Zo is er een overzicht van alle Nederlandse modelvliegclubs, gratis software en bouwtips beschikbaar. Neem rustig de tijd om onze website te verkennen.

Wil je weten wat IKARUS Modelvliegclub verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van IKARUS Modelvliegclub of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij IKARUS Modelvliegclub? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IKARUS Modelvliegclub het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar IKARUS Modelvliegclub reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. IKARUS Modelvliegclub

Bezoekers bekeken ook