IAMOKAY Ootmarsum

IAMOKAY Ootmarsum is een Sportschool gelegen aan Tijinkskamp 2 in Ootmarsum.

Meer informatie over IAMOKAY Ootmarsum in Ootmarsum

IAMOKAY is een sportschool die verschillende begeleidingsplannen aanbiedt, zoals SlimAfvallen, SlimStarten en SlimTrainen. Ze bieden coaching aan en nemen de doelen van hun klanten serieus. De sportschool is elke dag van de week geopend en heeft een oppervlakte van 103 m2. Ze bieden ook groepslessen aan die slechts 30 minuten duren. De tarieven zijn maandelijks opzegbaar en er zijn verschillende abonnementen beschikbaar, zoals het WeekendAbo, LuxeAbo en FamilieAbo. IAMOKAY wil gezond leven gemakkelijk maken en biedt daarom het programma SlimSporten aan. Je kunt contact met hen opnemen voor meer informatie.

Wil je weten wat IAMOKAY Ootmarsum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van IAMOKAY Ootmarsum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij IAMOKAY Ootmarsum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IAMOKAY Ootmarsum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar IAMOKAY Ootmarsum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. IAMOKAY Ootmarsum

Bezoekers bekeken ook