Huisartsenpraktijk Ootmarsum

Huisartsenpraktijk Ootmarsum is een Huisarts gelegen aan Molenstraat 10D in Ootmarsum.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Ootmarsum in Ootmarsum

De huisartsenpraktijk in Ootmarsum biedt deskundige eerstelijnsgezondheidszorg voor de inwoners van Ootmarsum en omstreken. Op werkdagen zijn er verschillende beltijden waarop men telefonisch contact kan opnemen. Daarnaast is er een receptenlijn beschikbaar. Het is belangrijk om toestemming te geven voor elektronische uitwisseling van medische gegevens, zodat de zorgverleners altijd op de hoogte zijn van de gezondheidssituatie van de patiënt. Het regelen van deze toestemming kan mondeling, schriftelijk bij de huisarts of online via www.ikgeeftoestemming.nl. Verder zijn er verschillende medewerkers in de praktijk aanwezig op verschillende dagen en tijden. De praktijk is gevestigd aan de Molenstraat 10d in Ootmarsum. Tot slot wordt er in de tekst vermeld dat Dr. Brama en Dr. van Alst afwezig zijn van 23 oktober tot en met 27 oktober en dat zij worden vervangen door andere artsen.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Ootmarsum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Ootmarsum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Ootmarsum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Ootmarsum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Ootmarsum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Ootmarsum

Bezoekers bekeken ook