Huidverzorgings- en pedicuresalon Janny Scholten

Huidverzorgings- en pedicuresalon Janny Scholten is een Nagelstudio gelegen aan Cobbingstraat 58 in Ootmarsum.

Meer informatie over Huidverzorgings- en pedicuresalon Janny Scholten in Ootmarsum

Janny Scholten is een huidverzorgings- en pedicuresalon die al sinds 1990 behandelingen aanbiedt. De salon heeft een kleine, maar professionele opzet en is aangesloten bij verschillende organisaties voor kwaliteitsverzorging. Op de website van de salon kunt u informatie vinden over alle behandelingen, producten en specialisaties die worden aangeboden. Naast individuele behandelingen zijn er ook duo behandelingen mogelijk en worden er sieraden, sjaals en tassen verkocht. Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Janny Scholten.

Wil je weten wat Huidverzorgings- en pedicuresalon Janny Scholten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huidverzorgings- en pedicuresalon Janny Scholten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huidverzorgings- en pedicuresalon Janny Scholten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huidverzorgings- en pedicuresalon Janny Scholten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Huidverzorgings- en pedicuresalon Janny Scholten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huidverzorgings- en pedicuresalon Janny Scholten

Bezoekers bekeken ook