Hotel Wyllandrie

Hotel Wyllandrie is een Hotel gelegen aan Tichelwerk 1 in Ootmarsum.

Meer informatie over Hotel Wyllandrie in Ootmarsum

Ons hotel in Ootmarsum, Twente, is een ideale plek voor kunstliefhebbers en natuurliefhebbers. Ootmarsum staat bekend als een kunststad van het oosten, vanwege de inspirerende omgeving en de bijzondere cultuursfeer. Het hotel, genaamd Hotel de Wyllandrie, biedt comfortabele kamers, van basickamers tot comfortkamers met extra faciliteiten zoals een koelkast en koffie- en theefaciliteiten. Helaas hebben we geen lift in ons hotel, maar onze mindervalide comfortkamers bevinden zich op de begane grond. In Twente kun je genieten van de groene omgeving en de rust, en de streek verkennen met fiets-, wandel- of kanotochten. Je kunt ook de nabijgelegen dorpjes bezoeken en de historische steden Almelo, Enschede, Hengelo en Oldenzaal ontdekken. Kom naar Hotel de Wyllandrie en geniet van het landelijke leven en de kunst en cultuur in Twente.

Wil je weten wat Hotel Wyllandrie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hotel Wyllandrie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hotel Wyllandrie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hotel Wyllandrie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Hotel Wyllandrie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hotel Wyllandrie

Bezoekers bekeken ook