Hotel Twents Gastenhoes Ootmarsum

Hotel Twents Gastenhoes Ootmarsum is een Hotel gelegen aan Molenstraat 22 in Ootmarsum.

Meer informatie over Hotel Twents Gastenhoes Ootmarsum in Ootmarsum

Hotel Twents Gastenhoes is het gezelligste hotel in Ootmarsum, gelegen op slechts 150 meter van het centrum. Het hotel biedt comfortabele en luxe kamers, waarvan de meeste een balkon of terras hebben. Daarnaast zijn er faciliteiten zoals een sauna, eigen parkeerterrein, overdekt terras, lounge met bar en haard, en gratis WiFi. Het hotel heeft ook oplaadpunten voor e-bikes in de fietsenstalling. Er zijn verschillende aanbiedingen beschikbaar voor een weekendverblijf of last minute boekingen. Het hotel beschikt over 34 kamers in drie verschillende types, evenals een luxe appartement. Het appartement heeft een ruime woonkamer, keuken, slaapkamer met boxspring-bedden, en een moderne badkamer. Het biedt ook een balkon met panoramisch uitzicht over de Twentse landerijen. Naast het hotel is er ook een fietshotel genaamd Villavelo Twente, dat speciaal is ingericht voor sportieve fietsers met faciliteiten zoals een fietswasplaats en reparatieruimte. Reserveringen via de website of telefonisch hebben altijd de voordeligste prijs en er worden geen reserveringskosten in rekening gebracht.

Wil je weten wat Hotel Twents Gastenhoes Ootmarsum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hotel Twents Gastenhoes Ootmarsum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hotel Twents Gastenhoes Ootmarsum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hotel Twents Gastenhoes Ootmarsum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Hotel Twents Gastenhoes Ootmarsum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hotel Twents Gastenhoes Ootmarsum

Bezoekers bekeken ook