Hotel De Landmarke

Hotel De Landmarke is een Hotel gelegen aan Rossumerstraat 5 in Agelo.

Meer informatie over Hotel De Landmarke in Agelo

Hotel de Landmarke in Ootmarsum is het meest complete hotel in de omgeving. Het hotel biedt comfortabel ingerichte kamers, een overdekt zwembad, sauna, eigen parkeerterrein, zonneterras, lounge met bar en openhaard, gratis WiFi en gastencomputer. Alle arrangementen zijn inclusief ontbijt, dagelijks wisselend 3-gangen diner en gratis gebruik van fietsen, zwembad, sauna en WiFi. Het hotel heeft prachtige hotelfietsen met 7-versnellingen en er zijn oplaadpunten voor e-bikes. De ligging aan de rand van Ootmarsum zorgt ervoor dat gasten direct in de natuur kunnen zijn. Het hotel is ook gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, aangezien de bus pal voor het hotel stopt. Gasten hebben tot nu toe 712 bomen geplant. Er zijn ook last-minute aanbiedingen beschikbaar, waarvoor gereserveerd kan worden via telefoon, website of e-mail. Honden zijn helaas niet toegestaan in het hotel, met uitzondering van hulphonden.

Wil je weten wat Hotel De Landmarke verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hotel De Landmarke of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hotel De Landmarke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hotel De Landmarke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Hotel De Landmarke reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hotel De Landmarke

Bezoekers bekeken ook