Horsthuis Rossum

Horsthuis Rossum is een Elektronicawinkel gelegen aan Grotestraat 6 in Rossum.

Meer informatie over Horsthuis Rossum in Rossum

Horsthuis Rossum is al meer dan 50 jaar een specialist in consumentenelektronica in Noordoost-Twente. Ze bieden een breed scala aan producten, zoals televisies, wifi-radio's, wasmachines, drogers, vaatwassers, koelkasten en inbouwapparaten. De winkel hecht veel waarde aan service en biedt daarom bezorging, installatie en reparatie in de regio Dinkelland, Oldenzaal, Losser en omstreken. Daarnaast kun je ook terecht in de winkel voor persoonlijk advies. Voor het laatste nieuws en leuke aanbiedingen kun je hun Facebook-pagina bezoeken en liken.

Wil je weten wat Horsthuis Rossum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Horsthuis Rossum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Horsthuis Rossum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Horsthuis Rossum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Horsthuis Rossum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Horsthuis Rossum

Bezoekers bekeken ook