HomeAccent

HomeAccent is een Binnenhuisarchitect gelegen aan Grotestraat 21 in Ootmarsum.

Meer informatie over HomeAccent in Ootmarsum

HomeAccent Interieur & Ontwerp is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, adviseren en stylen van huizen. Ze bieden verschillende interieurstijlen aan, passend bij de smaak en het budget van de klant. Van nieuwbouw tot verbouwing en van inrichting tot stylingadvies, HomeAccent zorgt ervoor dat jouw huis een droomhuis wordt. Op hun website kun je inspiratie opdoen en een deel van hun projecten bekijken. Daarnaast hebben ze ook een woonwinkel in Ootmarsum waar je hun collectie kunt bekijken. Esther en Martin, de eigenaren van HomeAccent, nodigen je van harte uit om langs te komen. In de blog op hun website vertellen ze over het inrichten van een landhuis, waarbij ze trots zijn op het resultaat.

Wil je weten wat HomeAccent verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HomeAccent of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HomeAccent? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HomeAccent het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar HomeAccent reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HomeAccent

Bezoekers bekeken ook