Holding De Wiemselbach B.V.

Holding De Wiemselbach B.V. is een Paardenstal gelegen aan De Mors 69 in Oud Ootmarsum.

Meer informatie over Holding De Wiemselbach B.V. in Oud Ootmarsum

De Wiemselbach is een paardenhouderij in Twente, dichtbij de Duitse grens. Ze hebben meer dan vijftig paarden, van veulens tot ervaren grand-prix paarden. De hengsten die ze aanbieden komen uit de beste Europese bloedlijnen, zoals Libero H, Clinton, Numero Uno, Heartbreaker en Voltaire. Als je meer informatie wilt, kun je contact met hen opnemen of een bezoek brengen aan hun stallen. In het nieuwsartikel wordt vermeld dat op 20 mei 2023 Helios vd Nosahoeve (zoon van Numero Uno) succesvol was in de 1.50m-Grand Prix van CSI3* in Lexington. Ook behaalde de Numero Uno-zoon Hutch, gefokt door Stoeterij Duysel’s Hof, een goed resultaat in de 1.45m-klasse op het CSI4* in Hohenkirchen, gereden door Leopold van Asten.

Wil je weten wat Holding De Wiemselbach B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Holding De Wiemselbach B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Holding De Wiemselbach B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Holding De Wiemselbach B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Holding De Wiemselbach B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Holding De Wiemselbach B.V.

Bezoekers bekeken ook