Hoeve de Wester Esch

Hoeve de Wester Esch is een Meubelwinkel gelegen aan Westerhoekweg 10 in Denekamp.

Meer informatie over Hoeve de Wester Esch in Denekamp

Hoeve de Wester Esch is een dealer van de exclusieve collectie van het merk Hoffz. De collectie bestaat uit handgemaakte meubels en woonaccessoires met een stoer, sleets effect en zachte rondingen. Naast meubels biedt de hoeve ook spiegels, lampen en andere decoratieve spullen. Daarnaast kun je ook de kleurcollectie van Carte Colori bewonderen. De stal studio is geopend op afspraak, waar je van harte welkom bent en je meteen thuis zult voelen. Vriendelijke groeten, Rita Maarse.

Wil je weten wat Hoeve de Wester Esch verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hoeve de Wester Esch of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hoeve de Wester Esch? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hoeve de Wester Esch het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Hoeve de Wester Esch reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hoeve de Wester Esch

Bezoekers bekeken ook