Het Stift te Weerselo

Het Stift te Weerselo is een Toeristische informatie gelegen aan Het Stift 9 in Weerselo.

Meer informatie over Het Stift te Weerselo in Weerselo

Het Stift in Weerselo heeft een rijke historie met eeuwenoude monumenten. Op deze bijzondere plek kunt u de Stiftskerk bezichtigen en genieten van het restaurant de Stiftsjuffer. Het Stift is ruim 800 jaar geleden gesticht als een Benedictijner dubbelklooster waar zowel monniken als nonnen woonden. In de 16e eeuw veranderde het in een adellijk Stift, waar de kloosterregels voor de adellijke dames werden versoepeld. Het Stift is een beschermd dorpsgezicht en vrij toegankelijk. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd, zoals het planten van krokussen, concerten en rondleidingen. Ook is er een informatiepunt, de Stiftswijzer, waar u meer kunt leren over Het Stift en de omgeving. Het Stift is een hartverwarmende plek voor velen, zelfs voor Belgische bezoekers. Er is ook een Ridder Hugo-pad voor wie van een wandeling houdt. Kortom, Het Stift is een prachtige plek met historie en activiteiten voor jong en oud.

Wil je weten wat Het Stift te Weerselo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Stift te Weerselo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Stift te Weerselo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Stift te Weerselo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Het Stift te Weerselo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Stift te Weerselo

Bezoekers bekeken ook