Het Anker Bar & Food

Het Anker Bar & Food is een Restaurant gelegen aan Bornsestraat 43 in Saasveld.

Meer informatie over Het Anker Bar & Food in Saasveld

Het Anker Bar & Food is een plek waar je kunt genieten van lekker eten en Twentse gastvrijheid. Of je nu wilt genieten op het terras, een drankje wilt doen aan de bar, lekker wilt eten of de voetjes van de vloer wilt laten gaan, bij Het Anker is het altijd feest. Ze bieden verschillende arrangementen aan, zoals vriendenuitjes, bedrijfsfeesten en partijen. Daarnaast hebben ze een restaurant waar je kunt genieten van een snelle hap of uitgebreid diner. Het Anker Bar & Food is al meer dan 100 jaar een traditie en staat bekend om hun gastvrijheid. Dus kom langs en geniet van de échte Twentse gastvrijheid bij Het Anker Bar & Food.

Wil je weten wat Het Anker Bar & Food verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Anker Bar & Food of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Anker Bar & Food? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Anker Bar & Food het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Het Anker Bar & Food reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Anker Bar & Food

Bezoekers bekeken ook