Hermelink Schilder- en Spuitwerken

Hermelink Schilder- en Spuitwerken is een Schilder gelegen aan Echelpoelweg 10 in Weerselo.

Meer informatie over Hermelink Schilder- en Spuitwerken in Weerselo

Hermelink Schilderwerken is een schildersbedrijf met een lange geschiedenis, opgericht in 1932. Het bedrijf is gevestigd in Weerselo en is begonnen met schilderwerken, maar heeft later ook spuitwerk toegevoegd vanwege de groeiende vraag uit de markt. In 1991 heeft het bedrijf haar spuitinrichting gemoderniseerd en uitgebreid, waardoor ze nu een nog breder dienstenpakket kunnen aanbieden. Het bedrijf wordt inmiddels geleid door de derde generatie en heeft inmiddels 7 werknemers. Ze bedienen een groeiend klantenbestand bestaande uit bedrijven, particulieren en overheidsinstanties. Voor contactgegevens kan men terecht op hun website of Facebook-pagina.

Wil je weten wat Hermelink Schilder- en Spuitwerken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hermelink Schilder- en Spuitwerken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hermelink Schilder- en Spuitwerken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hermelink Schilder- en Spuitwerken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Hermelink Schilder- en Spuitwerken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hermelink Schilder- en Spuitwerken

Bezoekers bekeken ook