Herbergh De Holtweijde B.V.

Herbergh De Holtweijde B.V. is een Hotel gelegen aan Spiekweg 7 in Lattrop-Breklenkamp.

Meer informatie over Herbergh De Holtweijde B.V. in Lattrop-Breklenkamp

Landgoed de Holtweijde is het mooiste en meest gastvrije landgoed van Nederland. Op dit landgoed kun je het hele jaar door genieten van de mooie omgeving. Je kunt overnachten in een van de suites of landhuizen en genieten van heerlijke diners in het bekroonde restaurant 't Spieck. Daarnaast zijn er ook wellnessfaciliteiten en andere voorzieningen voor zowel jong als oud. Het landgoed biedt verschillende arrangementen aan, zoals het Holtweijde Arrangement, waarbij je alle mogelijkheden van het landgoed kunt ervaren. Daarnaast zijn er ook arrangementen speciaal voor culinair genieten, romantisch genieten en vitaliteit. Op het landgoed kun je ook feesten organiseren, zoals familiefeesten of huwelijksfeesten. Het landgoed heeft ook een nieuwsbrief waar je je voor kunt inschrijven om op de hoogte te blijven van speciale aanbiedingen en het laatste nieuws.

Wil je weten wat Herbergh De Holtweijde B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Herbergh De Holtweijde B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Herbergh De Holtweijde B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Herbergh De Holtweijde B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Herbergh De Holtweijde B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Herbergh De Holtweijde B.V.

Bezoekers bekeken ook