Hennie Kuiper Wielermuseum

Hennie Kuiper Wielermuseum is een Museum gelegen aan Schotbroekweg 2 in Denekamp.

Meer informatie over Hennie Kuiper Wielermuseum in Denekamp

Het Hennie Kuiper Wielermuseum is geopend in de maand november. Het museum toont de indrukwekkende wielercarrière van Hennie Kuiper, met zijn overwinningen in onder andere de Tour de France, de Olympische Spelen en Parijs-Roubaix. Er zijn panelen en een elf meter lange tijdlijn met al zijn overwinningen. Het museum bevat ook foto's, truien, medailles en trofeeën uit de privé verzameling van Hennie. Daarnaast zijn er live beelden te zien van zijn prestaties en ingelijste shirts van de zestien wielerploegen waarvoor Hennie heeft gefietst. Het museum biedt ook rondleidingen aan en er zijn fietsroutes beschikbaar om de omgeving te verkennen waar Hennie heeft getraind. Het boek 'Hennie Kuiper Kampioen Wilskracht' is ook te koop in het museum.

Wil je weten wat Hennie Kuiper Wielermuseum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hennie Kuiper Wielermuseum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hennie Kuiper Wielermuseum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hennie Kuiper Wielermuseum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Hennie Kuiper Wielermuseum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hennie Kuiper Wielermuseum

Bezoekers bekeken ook