HELD (sport) Verzorging

HELD (sport) Verzorging is een Sportmasseur gelegen aan Gunnerstraat 39 in Weerselo.

Meer informatie over HELD (sport) Verzorging in Weerselo

Bij HELD (sport) Verzorging kun je terecht voor sport- of ontspanningsmassages om stress en pijn te verminderen en blessures te voorkomen. De ruimte is rustgevend met muziek, warmte, geur en kleur, waardoor je je helemaal op je gemak voelt. Ze bieden sportmassages, die de doorbloeding bevorderen en afvalstoffen sneller afvoeren, wat vooral handig is voor fanatieke sporters of mensen met klachten zoals vermoeide benen, nek-, schouder- of rugklachten. Daarnaast bieden ze ontspanningsmassages voor mensen die veel stress hebben of niet goed kunnen ontspannen. Deze massages zijn volledig afgestemd op jouw wensen en kunnen ook zonder muziek worden gegeven. Verder bieden ze ook intapen aan om sportblessures te voorkomen of de belastbaarheid van spieren te vergroten. Er zijn positieve reviews van klanten die de massages hebben ervaren en je kunt contact opnemen als je vragen hebt of wilt weten welke massage het beste bij jou past.

Wil je weten wat HELD (sport) Verzorging verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HELD (sport) Verzorging of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HELD (sport) Verzorging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HELD (sport) Verzorging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar HELD (sport) Verzorging reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HELD (sport) Verzorging

Bezoekers bekeken ook