HELD Personal Training Weerselo

HELD Personal Training Weerselo is een Personal trainer gelegen aan Gunnerstraat 39 in Weerselo.

Meer informatie over HELD Personal Training Weerselo in Weerselo

HELD Personal Training biedt verschillende mogelijkheden om aan je gezondheid te werken. Je kunt kiezen voor 1 op 1 trainingen, small group trainingen of lid worden van de HELD Personal Training Club. Bij de club train je in een rustige omgeving en krijg je persoonlijke begeleiding van een Personal Trainer. De focus ligt op duurzame resultaten en het aanleren van een gezonde levensstijl. De trainers zorgen voor een goede balans tussen training, voeding en mentale weerbaarheid. De trainingen vinden plaats in de luxe private gym van HELD, waar altijd maar een klein aantal mensen tegelijk traint. Hierdoor krijgt iedereen de volle aandacht. De personal trainers Marie-Louise, Sergio, Kars en Maher staan klaar om je te helpen je persoonlijke doelen te bereiken. Klanten zijn erg tevreden over de begeleiding en de resultaten die ze behalen bij HELD Personal Training.

Wil je weten wat HELD Personal Training Weerselo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HELD Personal Training Weerselo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HELD Personal Training Weerselo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HELD Personal Training Weerselo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar HELD Personal Training Weerselo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HELD Personal Training Weerselo

Bezoekers bekeken ook