Hans van Benthem bakkerij

Hans van Benthem bakkerij is een Bakkerij gelegen aan 15, De Meierij in Ootmarsum.

Meer informatie over Hans van Benthem bakkerij in Ootmarsum

Hans van Benthem, een bakkerij in Ootmarsum, en bakkerij Wantia uit De Lutte zijn al lange tijd bekende ambachtelijke bedrijven in Twente. Ze werkten altijd goed samen en besloten op een gegeven moment om hun winkels samen te voegen. Ze wilden zich profileren als ambachtelijke bakker met natuurlijke producten en Twentse nuchterheid. Al het brood en banket wordt nu gebakken in de centrale locatie in Ootmarsum, waardoor de vijf winkels snel bevoorraad kunnen worden. Het Twents Broodhoes groeit snel en de speciale broden zijn erg populair, niet alleen in Twente. De kwaliteit en eerlijkheid van de producten en de persoonlijke betrokkenheid van het team blijven centraal staan.

Wil je weten wat Hans van Benthem bakkerij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hans van Benthem bakkerij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hans van Benthem bakkerij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hans van Benthem bakkerij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Hans van Benthem bakkerij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hans van Benthem bakkerij

Bezoekers bekeken ook