Hairmoments by Saskia

Hairmoments by Saskia is een Kapper gelegen aan Legtenbergerstraat 33-A in Weerselo.

Meer informatie over Hairmoments by Saskia in Weerselo

Hair Moments by Saskia is een haarverzorgingsbedrijf dat zich richt op het creëren van perfect geknipt haar dat past bij de uitstraling en persoonlijkheid van de klant. Ze werken op een natuurlijke manier, door eerst te kijken en te luisteren voordat ze gaan knippen. Ze besteden ook veel aandacht aan het kleuren van het haar, omdat kleur net zo belangrijk is als de coupe. Ze werken samen met het kwaliteitsmerk Trinity om elke gewenste haarkleur te kunnen creëren. Daarnaast bieden ze ook een colortest aan, waarmee klanten kunnen bepalen welke kleuren het beste bij hen passen. Ze bieden ook wellnessbehandelingen aan, zoals wasmassages en dieptebehandelingen voor het haar. Tijdens langere behandelingen worden klanten verwend met een touch-up make-up. Hair Moments is een ontspannend moment voor jezelf waar je naar uit kunt kijken.

Wil je weten wat Hairmoments by Saskia verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hairmoments by Saskia of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hairmoments by Saskia? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hairmoments by Saskia het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Hairmoments by Saskia reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hairmoments by Saskia

Bezoekers bekeken ook