Haarstudio Mon Ami

Haarstudio Mon Ami is een Kapper gelegen aan Kerkplein 19 in Ootmarsum.

Meer informatie over Haarstudio Mon Ami in Ootmarsum

Wij zijn een dames- en herenkapsalon in het centrum van Ootmarsum. Ons doel is om met passie en oog voor kwaliteit ons vak uit te oefenen. We adviseren onze klanten graag over het onderhouden van hun kapsel en welke producten ze hiervoor kunnen gebruiken. We werken met haarverzorgingsproducten van L'Anza, REF en Wella en hebben veel kennis op het gebied van haaruitval en haar- en hoofdhuidproblemen. We blijven op de hoogte van de nieuwste trends door regelmatig cursussen te volgen. Bij ons kunt u heerlijk ontspannen in de stoel en genieten van gratis Wi-Fi en een kopje koffie, thee of iets anders te drinken. We verwelkomen u graag in onze salon in hartje Ootmarsum bij de R.K. kerk.

Wil je weten wat Haarstudio Mon Ami verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haarstudio Mon Ami of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haarstudio Mon Ami? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haarstudio Mon Ami het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Haarstudio Mon Ami reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haarstudio Mon Ami

Bezoekers bekeken ook