Haarsalon 41

Haarsalon 41 is een Kapper gelegen aan Legtenbergerstraat 41 in Weerselo.

Meer informatie over Haarsalon 41 in Weerselo

Haarsalon 41 is een kleine, gezellige kapsalon gelegen aan de Legtenbergerstraat 41 in Weerselo. Zowel dames, heren als kinderen voelen zich hier snel op hun gemak door de rustige en gastvrije sfeer. Eigenaresse Renate Oude Lashof staat bekend om haar persoonlijke advies en neemt graag de tijd voor haar klanten. Bij Haarsalon 41 kun je terecht voor een nieuwe coupe, een andere look of gewoon een goede knipbeurt en wasbeurt. Ze luisteren naar speciale wensen en verwelkomen je graag in de salon. Daarnaast bieden ze een cadeaubon aan waarbij je na iedere knipbeurt een stempel krijgt op je knipkaart. Bij een volle kaart ontvang je 20% korting op een "KIS" product naar keuze. Haarsalon 41 heeft ook de verkiezing "De leukste kapsalon van het jaar 2022" gewonnen en is daar erg trots op. Ze bedanken hun klanten voor het vertrouwen en beloven ook in 2023 weer een fantastisch jaar vol knip- en kleurplezier te maken. De openingstijden zijn op maandag van 9.00 tot 15.00 uur, dinsdag op afspraak, donderdag van 9.00 tot 21.00 uur en vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur, maar andere tijden zijn ook mogelijk in overleg. Haarsalon 41 staat bekend om de persoonlijke aandacht en tijd die ze nemen voor de klant, wat resulteert in een prettige ervaring voor zowel dames, heren als kinderen. De website.

Wil je weten wat Haarsalon 41 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haarsalon 41 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haarsalon 41? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haarsalon 41 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Haarsalon 41 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haarsalon 41

Bezoekers bekeken ook