HA Praktijk Klamer & Stöver

HA Praktijk Klamer & Stöver is een Huisarts gelegen aan Oldenzaalsestraat 12c in Denekamp.

Meer informatie over HA Praktijk Klamer & Stöver in Denekamp

Welkom op de website van Huisartsenpraktijk De Kompaan! De praktijk heeft de afgelopen jaren veel veranderingen doorgemaakt, zoals een verhuizing, het overlijden van Karin en de komst van nieuwe medewerkers. Daarom hebben ze besloten om de praktijk een nieuwe naam te geven: De Kompaan. Deze naam verandert echter niets aan de zorg en praktijk waar de patiënten aan gewend zijn. Ook wordt er aangekondigd dat op 30 oktober de jaarlijkse griepvaccinatie zal plaatsvinden in het gezondheidscentrum. De patiënten zullen hiervoor een uitnodiging ontvangen, evenals voor de Pneumokokken-vaccinatie. Tot slot wordt er trots vermeld dat huisartsenpraktijk Klamer-Stöver in juli 2019 het keurmerk "NHG geaccrediteerde huisartspraktijk" heeft behaald.

Wil je weten wat HA Praktijk Klamer & Stöver verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HA Praktijk Klamer & Stöver of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HA Praktijk Klamer & Stöver? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HA Praktijk Klamer & Stöver het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar HA Praktijk Klamer & Stöver reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HA Praktijk Klamer & Stöver

Bezoekers bekeken ook