H. Remigius kerk

H. Remigius kerk is een Katholieke kerk gelegen aan Legtenbergerstraat 2 in Weerselo.

Meer informatie over H. Remigius kerk in Weerselo

Welkom op de website van de Plechelmus Parochie. Op deze site kunt u veel informatie vinden over onze R.K. Plechelmusparochie. U kunt beginnen bij een van de leeftijdsgroepen en belangrijke pagina's bezoeken zoals KerkTV, vieringen in de kerken, de Geloofsgemeenschappen en informatie over wat te doen bij overlijden. Als u vragen heeft of een verzoek wilt indienen, kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina. Voor spoedgevallen kunt u de telefoonnummers vinden op de contactpagina of u kunt gericht zoeken via de zoekfunctie onder aan de pagina. Daarnaast kunt u meer lezen over de geschiedenis van de H. Plechelmus en snel naar belangrijke pagina's navigeren via de zoekfunctie en het overzicht van meest bezochte pagina's.

Wil je weten wat H. Remigius kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van H. Remigius kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij H. Remigius kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je H. Remigius kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar H. Remigius kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. H. Remigius kerk

Bezoekers bekeken ook