H. Plechelmus kerk

H. Plechelmus kerk is een Katholieke kerk gelegen aan Thijplein 3 in Rossum.

Meer informatie over H. Plechelmus kerk in Rossum

Op de website van de Plechelmus Parochie is veel informatie te vinden over de R.K. Plechelmusparochie. Je kunt starten bij een van de leeftijdsgroepen en belangrijke pagina's zijn onder andere KerkTV, vieringen in de kerken, de Geloofsgemeenschappen en wat te doen bij overlijden. Als je vragen hebt, kun je contact opnemen via de contactpagina. In geval van spoed kun je de telefoonnummers vinden op de contactpagina of gericht zoeken via de zoekfunctie. Daarnaast zijn er verschillende pagina's te vinden over vieringen, het aansteken van een kaarsje, Parochiële Caritas, het Pastoresteam, dopen, 1e H Communie, H. Vormsel, verschillende leeftijdsgroepen en overlijden. Ook kun je meer lezen over de geschiedenis van de H. Plechelmus. Er is een zoekfunctie beschikbaar om snel naar belangrijke pagina's te gaan en er zijn pagina's over leeftijd, locaties, media en de organisatie.

Wil je weten wat H. Plechelmus kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van H. Plechelmus kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij H. Plechelmus kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je H. Plechelmus kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar H. Plechelmus kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. H. Plechelmus kerk

Bezoekers bekeken ook