H. Nicolaas kerk

H. Nicolaas kerk is een Katholieke kerk gelegen aan nicolaasplein 1 in Denekamp.

Meer informatie over H. Nicolaas kerk in Denekamp

Onze geloofsgemeenschap in Denekamp maakt deel uit van de parochie Lumen Christi. Op de website van de parochie kunt u informatie vinden over de hele parochie. Op de locatie Denekamp is er nieuws over de heilige Nicolaas en kunt u kerkdiensten bekijken via Kerk TV. Voor administratieve vragen en het aanvragen van intenties kunt u contact opnemen met het secretariaat. De kosten voor het aanvragen van intenties zijn € 8,- per intentie. Het secretariaat is bereikbaar per telefoon, e-mail of per brief. Daarnaast kunt u ook contact opnemen met de locatie Denekamp via het contactformulier op de website. Voor bankzaken zijn er aparte bankrekeningen. Er zijn verschillende mensen betrokken bij de geloofsgemeenschap, zoals de leden van de locatieraad. De locatieraad bestaat onder andere uit de voorzitter Walter Ottenhof, de secretaris Nick Vonhof, de penningmeester Edwin Rerink, de verantwoordelijke voor de gebouwen Stefan Bonnes, en lid Ben Kuipers. Er is ook een pastoraatgroep en er zijn algemene tarieven en reglementen voor begraafplaatsen. Dit bericht is alleen bedoeld voor de locatie Denekamp.

Wil je weten wat H. Nicolaas kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van H. Nicolaas kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij H. Nicolaas kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je H. Nicolaas kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar H. Nicolaas kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. H. Nicolaas kerk

Bezoekers bekeken ook