H. Jozefkerk

H. Jozefkerk is een Katholieke kerk gelegen aan Johanninksweg 2 in Denekamp.

Meer informatie over H. Jozefkerk in Denekamp

De geloofsgemeenschap op de locatie Noord Deurningen is onderdeel van de parochie Lumen Christi. Op de pagina van Noord Deurningen vindt u alle informatie over deze locatie, zoals het laatste nieuws, het adres en de openingstijden van het secretariaat, en de contactgegevens. Voor bankzaken zijn er aparte bankrekeningnummers. Binnen de geloofsgemeenschap zijn er verschillende mensen met bestuurlijke functies, zoals de voorzitter, de secretaris, de penningmeester en iemand verantwoordelijk voor de materiële zaken. Ook is er een pastoraatsgroep op de locatie Noord Deurningen. Verder zijn er algemene tarieven en reglementen voor onder andere de begraafplaats en het kerkhof. Als u een bericht wilt sturen naar de locatie Noord Deurningen, kunt u dat doen via het email formulier op de pagina.

Wil je weten wat H. Jozefkerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van H. Jozefkerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij H. Jozefkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je H. Jozefkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar H. Jozefkerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. H. Jozefkerk

Bezoekers bekeken ook