H.H. Simon en Judaskerk

H.H. Simon en Judaskerk is een Katholieke kerk gelegen aan Ootmarsumsestraat 138 in Tilligte.

Meer informatie over H.H. Simon en Judaskerk in Tilligte

De geloofsgemeenschap in Tilligte is onderdeel van de parochie Lumen Christi. Op de website vind je alle gegevens over deze locatie, zoals het adres en de openingstijden van het secretariaat. Daarnaast zijn er ook contactgegevens beschikbaar en kun je een bericht sturen via het email formulier. Voor financiële zaken zijn er verschillende bankrekeningen beschikbaar. In Tilligte zijn er veel mensen actief die zich inzetten voor een hechte samenleving, zij maken deel uit van de locatieraad. Deze raad bestaat uit een voorzitter, secretaris en iemand verantwoordelijk voor de gebouwen/kerkhof. Er is nog een vacature voor penningmeester. Verder zijn er nog verschillende andere onderwerpen te vinden op de website, zoals de pastoraatsgroep en tarieven voor de begraafplaats.

Wil je weten wat H.H. Simon en Judaskerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van H.H. Simon en Judaskerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij H.H. Simon en Judaskerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je H.H. Simon en Judaskerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar H.H. Simon en Judaskerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. H.H. Simon en Judaskerk

Bezoekers bekeken ook