H.H. Simon en Judas kerk

H.H. Simon en Judas kerk is een Katholieke kerk gelegen aan Dorpsstraat 64 in Lattrop-Breklenkamp.

Meer informatie over H.H. Simon en Judas kerk in Lattrop-Breklenkamp

Onze geloofsgemeenschap in Lattrop is onderdeel van de parochie Lumen Christi. Op de website kunt u alle gegevens vinden over onze locatie. Er is nieuws te lezen, bijvoorbeeld het 'Kerk'nbleadke' en informatie over Kerk TV. Ook vindt u het adres en de openingstijden van het secretariaat, waar u op donderdagavond terecht kunt bij Judith Japink en buiten openingstijden bij Anita Roesthuis. De contactgegevens van het secretariaat en de vergaderzaal zijn ook vermeld. Voor bankzaken kunt u terecht bij twee verschillende rekeningnummers. In onze geloofsgemeenschap zijn er mensen die zich inzetten voor een hechte samenleving en zij maken deel uit van de locatieraad. De voorzitter van de locatieraad is Harry Smienk, de secretaris is Hans Japink en de penningmeester is Bernadette Broenink-Fox. Verder zijn er nog verschillende andere informatiepagina's, zoals de pastoraatsgroep, de algemene parochietarieven, het reglement voor begraafplaatsen en de tarieven voor het kerkhof. U kunt ook een bericht sturen aan de locatie via het email formulier op de website.

Wil je weten wat H.H. Simon en Judas kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van H.H. Simon en Judas kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij H.H. Simon en Judas kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je H.H. Simon en Judas kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar H.H. Simon en Judas kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. H.H. Simon en Judas kerk

Bezoekers bekeken ook